Welkom!

Wij zijn al ruim 120 jaar een gemeenschap, die momenteel bestaat uit ongeveer 180 mensen. Jonge gezinnen zijn hierin het rijkst vertegenwoordigd. Wij komen uit Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn en Maarssen. Op zondag komen wij bij elkaar in ons splinternieuwe kerkgebouw "Kerk aan het Lint"; Alendorperweg 103, Vleuten. Daarnaast zijn er in de gemeente diverse huiskringen actief. Wij maken onderdeel uit van het Gereformeerd Vrijgemaakte kerkverband.

Activiteiten

In verband met het Coronavirus zijn de kerkdiensten momenteel alleen online te volgen.

Van harte welkom om de dientsen te live te volgen of terug te kijken via Kerkdienstgemist.nl

Wij zijn

Wij zijn christenen die samen een hechte gemeente vormen in Leidsche Rijn, waarin jonge gezinnen het rijkst vertegenwoordigd zijn.

Wij geloven

Wij geloven dat God voor ons zorgt en ons leven leidt. We geloven dat we door Jezus een levende relatie met God hebben. We geloven dat wat in de Bijbel staat Gods woorden zijn, die Hij ook nu nog tot ons wil spreken.

Wij doen

Vanuit de liefde die God voor ons heeft, willen wij leven, in onze eigen levens en samen als boers en zussen in het geloof.